CulturăMondenPolitică

Liberalii argeșeni au oferit copiilor „armele” preferate ale Brătienilor

 Tinerii de la TNL Pitești și TNL Argeș au organizat de 1 Iunie un concurs destinat elitelor din Argeș. Astfel, toți copiii care au cântat, au recitat, au compus ceva, s-au înscis pe Facebook cu un filmuleț care să nu depășească 2 minute motivându-și alegerea.

Alexandru Tudan

Astăzi au fost decernate premiile, toți cei 54 de participanți primind cadouri și diplome. Unul dintre obiectele alese de liberali drept recompensă a atras atenția în mod deosebit.

Stiloul liberal

Dacă PSD Argeș a dat 8 biciclete, încurajând mișcarea fizică, PNL Argeș a oferit tuturor câte un stilou elgant, asemănător cu cel al lui Ion C. Brătianu pe care îl puteți vedea și la Ștefănești, vrând astfel să sublinieze că stiloul, munca intelectuală și Brătienii au dus toate luptele și acțiunile benefice țării cu ajutorul…stiloului, iar fiecare participant poate deveni un lider și un luptător cu stiloul, cea mai puternică armă cu putință.

Cu mult entuziasm, mulți lideri ai PNL Argeș s-au alăturat acestei activități atât cu premii cât și la înmânarea acestora. Președintele PNL Argeș-Adrian Miuțescu a participat și el la ceremonie, oferind micuților meritata recompensă. Neoficial, putem spune că tot Adrian Miuțescu, deși inginer de profesie, pentru că a studiat muzică temeinic mai mulți ani, a recomandat văzând înregistrările copiilor și talentul acestora remarcabil, ca toți să fie premiați.

Valentin Deaconescu și Silviu Borțescu

Nu vrem să trecem peste entuziasmul lui Valentin Deaconescu-președinte TNL Argeș și al colegului de la TNL Pitești- Silviu Borțescu, părinți sensibili în primul rând și liberali care au colindat toate magazinele în căutarea stiloului aidoma celui din Muzeul Brătianu.

Felicitări!

Articole similare