Politică

LIBERALII ARGEȘENI ALĂTURI DE LUMEA BUNĂ A POLITICII

Astăzi la București, zeci de argeșeni au luat parte la momentul depunerii candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat. Alături de liderii județeni,Adrian  Miuțescu,  Dan Bica, Gelu Tofan sau Emanuel Soare, au venit mulți tineri și mai ales acei militanți sau necunoscuți publicului care precum furnicuțele au făcut tot ce le-a stat în putință ca PNL Argeș să fie în primele județe ale țării la semnături strânse.

Un caz de hărnicie care ne-a atras atenția în mod deosebit a fost liderul PNL Moșoaia care timp de o lună pe arșiță sau vânt s-a întrecut pe sine și astăzi a venit cu încredere să se bucure de” lucrul bine făcut”.71131797 2358235081097660 8510454349581778944 n 8267d

Altfel, pentru Argeș e un succes, organizația nu a trecut neobservată ci minute în șir s-au întreținut cu vectorii marcanți ai PNL cum ar fi Rareș Bogdan, Ludovic Orban sau Teodor Stolojan.

Cândva, liderii marcanți ai românilor erau chiar argeșeni și cum în politică nu există secrete sau miracole ci doar muncă continuă și oameni în care cetățenii să se regăsească, credem că liberalii argeșeni pot fi iar ce au fost cândva.

Articole similare