Politică

LIBERAL ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ LA MUNCĂ PRIN GOSPODĂRIILE OAMENILOR

Astăzi la Rucar, aflat in campanie electorală împreună cu ceilalți liberali din conducere, Gelu Tofan a oferit un serviciu fotografic pe facebook, memorabil.
În frumoasele peisaje ale Rucarului pe care doar toamna le poate oferi, acesta s- a apucat să spargă lemne în gospodăria unei bătrâne iar pe o alta a ajutat-o să sape pământul cu o cazma.
În anii 30, politicienii fruntași și în putere mergeau prin sate călare și ajutau văduve de război, orfani sau țărani la muncile câmpului.
Astăzi nu mai face nimeni asta. Politica e la televizor iar politicienii sunt firavi, pricepuți doar la tastat computerul și mers pe trotinete electrice. O vreme, gălețile, brichetele și căciulile deveniseră un mod de convingere a electoratului în locul muncii utile din perioada interbelică. tofan 29915
Tofan a vrut să arate combatanților, criticilor că forța sa din mesajele publice în media e direct proporțională cu cea fizică și una peste alta s-a făcut util, bătrînica de la Rucar având pentru cel puțin 3 zile lemne de foc.
Dacă toți politicienii ar înlocui promisiunile electorale cu plantarea unui razor, depanusat de porumb sau cules de fructe și pentru o oră am avea o Românie Electorală Frumoasă!

Articole similare