Politică

LA CURTEA DE ARGEȘ 7 CONSILIERI LOCALI SUNT INCOMPATIBILI FIINDCĂ ANI FACE NANI

La ședința pentru a se vota bugetul pentru 2017,la Curtea de Argeș,potrivit cotidianului local Argeș Expres,7 consilieri au stat pe margine.

Ştefan Dumitrache (Muzeul Municipal), Cristian Mitrofan (Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”) şi directorul Liceului „Ferdinand I”, prof. Ana Răduţu – toţi membri ai Comisiei Economice; Viorel Popescu şi Ana Maria Rovenţa (administrator la Spitalul Municipal, respectiv având legătură cu unitatea), de la Comisia de Urbanism; profesorul Gheorghe Molea (directorul Şcolii Gimnaziale „Mircea cel Bătrân”), de la Comisia de Cultură; profesoara Maria Dicu (membru al Consiliului de Administraţie la Liceul Tehnologic Forestier), de la Comisia de Servicii nu au mai ieșit ca în alți ani la toaletă,numărul lor fiind mult mai mare.

Motivul este incompatibilitatea,practic,aceștia neputând ocupa în același timp funcția de director și cea de consilier local.Deși la Curtea de Argeș a existat prima școală de grămătici,deși nivelul intelectual este unul ridicat în rândul locuitorilor,asta dacă ne gândim doar la faptul că IPS Calinic și academicianul Păun locuiesc acolo,nu caligrafia sau mijloacele tehnice moderne i-a împiedicat pe cei care știu legea ci un precedent referitor la un director pe care ANI l-a lăsat în pace în anii trecuți.

Dacă ați mai încerca și anul acesta cu o sesizare s-ar putea să aveți surprize!Toată lumea știe,toți se miră sau se închină dar ulciorul merge la apă în continuare.

Articole similare