Politică

IOHANNIS:”PSD VREA SĂ SPERIE PENSIONARII”

Aflat la Pitești, cu ocazia Regionalei Sud Muntenia a PNL, în fața a mii de oameni, șeful statului a atacat dur PSD și a transmis un mesaj onest către pensionarii din România care sunt bombardați în ultima perioadă cu tot felul de avertismente menite să îi sperie.

”Eu vreau ca PSD să plece după alegeri. Și vom începe acum, în noiembrie”, a afirmat șeful statului. El a anunțat că, împreună cu un guvern PNL, va începe să repare”tot ce a stricat PSD-ul în această ţară”, refererindu-se la continuarea luptei anticorupţie, o dezvoltare sustenabilă a ţării, refacerea infrastructurii şi a marilor sisteme publice şi resetarea României.

Klaus Iohannis a afirmat că social-democraţii ”din disperare de a pierde puterea” îi mint pe pensionari că Guvernul Orban ar tăia pensiile. ”PSD a ajuns la cel mai de jos nivel. Vă dați seama? Din disperarea de a pierde puterea, au început să își bată joc de o categorie de români care merită respectful nostru, al tuturor. Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată, pesedistă, cum că<<Guvernullui Iohannis>>ar tăia pensile. Vă dați seama ce jalnici sunt, să se joace cu nervii și cu soarta pensionarilor, când ei, de fapt, nu au fost în stare să construiască nimic durabil, nimic sustenabil?”, a declarat Klaus Iohannis. ”Este nevoie de un guvern al PNL pentru a ajunge să garantăm cu adevărat pensionarilor un venit decent în România”, a explicat șeful statului.

Acesta a adăugat că după alegerile prezidenţiale nu trebuie să îşi imagineze cineva că PSD va ceda ”de bunăvoie puterea”, fiind un partid ”înșurubat” în toate instuțiile statului. ”Și pentru asta, trebuie să câștigăm alegerile prezidențiale, alegerile locale și, în final, alegerile parlamentare, pentru a face România Normală!”, a concluzionat Klaus Iohannis la Pitești.

Articole similare