Politică

ÎNCĂ UN MOTIV SĂ ADERI LA PNL ARGEȘ:AȘA ARATĂ SECRETARA LOR

Unul din cele mai importante lucruri într-o instituție,firmă,partid rămâne interfața,omul care deschide ușa sau iei contact prima dată,vizavi de prima impresie,contează.

PNL Argeș stă cel mai bine la acest capitol,astfel a hotărât să aibă o secretară frumoasă,sexy,deșteaptă dar mai ales dezghețată și volubilă,ca toate fetele din Sudul Argeșului.

Denisa Voicu,fiindcă așa o cheamă,are 21 de ani,este liberală la fel ca și mama,tata,verișorii și toată familia,provine din organizația de la Costești și timp de trei luni,înainte și după campania electorală a fost vocea care a informat candidații,fata care a trimis mailuri,împăciuitoarea de serviciu sau omul pe care mulți și-au descărcat nervii.

A urmat o școală de televiziune în București la Ruxandra Ion,celebra producătoare de telenovele a postului Acasă,a cochetat cu modellingul și a terminat Facultatea de Drept.Considerând că aspectul fizic plăcut pe lângă determinare și inteligență sunt rețete ale succesului,Denisa este o liberală care promite!

 

Articole similare