PoliticăȘtiri

În sfârșit! Avem director nou la C.A.S.Argeș

  Se schimbă conducerea la Casa de Asigurări de Sănătate Argeș. Pleacă medicul Muşat care a ocupat această funcţie din 2016 şi a fost numit preşedinte-director general cu delegaţie în locul lui Emilian Dragnea, plecat subprefect, în urma pensionării lui Ion Burnei și apoi prefect. Daniel Mușat revine la postul de director-medic șef, lunga sa delegare luând sfârșit.

Cel care vine la conducerea acestei instituții are o lungă experiență managerială și studii în domeniu, de lungă durată(Științe Economice) dar și alte specializări făcute în cadrul unor foruri prestigioase.

Cu peste 24 de ani activitate managerială și de conducere, o experiență în administrație de 16 ani în postura de consilier local la Curtea de Argeș, dintre care 8 ani- președinte al comisiei de sănătate si 8 ani în comisia de buget-finante, noul director de la Casa de Asigurări de Sănătate cunoaște domeniul și prin prisma celor 2 ani petrecuți ca membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal din Curtea de Argeș și 4 ani ca viceprimar al municipiului avand in resposabilitate serviciile publice, printre care Serviciul de Asistență Medicală si Spitalul Municipal Curtea de Argeș.

Cristian Mitrofan, căci despre el este vorba, va prelua de mâine conducerea acestei instituții, numirea sosind astăzi, fiind unul dintre puținii liberali care reușesc să ocupe o funcție publică, baricadarea și securizarea posturilor de PSD în Argeș devenind o practică. Vicepreședinte PNL Argeș, președinte al PNL Curtea de Argeș și membru al mai multor comisii de specialitate la nivel național, fostul manager de la Centrul Cultural ”George Topârceanu” din Curtea de Argeș crede că va aduce un suflu nou și va pune în aplicare politicile publice în vigoare ale Ministrului Sănătății. Nu este o fire conflictuală, nu intră în polemici, nu speră să fie primit cu brațele deschise de toată lumea dar consideră că această funcție este doar despre management performant.

Nu în ultimul rând, trebuie evidențiat, pentru cei superficiali sau nu știu istorie, că sediul instituției este pe pământul familiei Brătianu care își aveau acum 150 de ani casele aici, pe Ulița Boierească, zona cu”văpsea roșie”, un loc unde au venit pe lume mulți membrii ai celebrei familii liberale.

Articole similare