Politică

Iată primarul căruia i s-au alocat cei mai mulți bani din Argeș-263 de miliarde de lei

”TOTAL SUMĂ ALOCATĂ 26.340.478,26 lei (peste 263 de miliarde lei vechi), de departe cei mai mulți bani alocați comunei noastre , la care, cu ceva timp în urmă, nici nu îndrăzneam să visăm Fără să se simtă cineva lezat, ca și comparație, vreau să vă spun că totalul sumei primite de restul comunelor de pe Valea Argeșelului, nu atinge valoarea sumei primite de noi”

Așa arată bucuria fără margini exprimată de un primar dintr-o comună mică, de două mii de locuitori, unde cândva locuia un mare boier filantrop- Vlădescu. Comuna se numește Hârtiești iar primarul-Cosmin Ștefan, absolvent al Facultății de Istorie care de astăzi va rămâne în istoria localității.

Nu poți să nu te bucuri și pentru celelate localități care prin ”Anghel Saligny”, pentru Sălătrucu unde se va asfalta un drum pe care mergeau cruciații la Ierusalim și a rămas așa cam de pe vremea cruciaților, pentru Izvoru care a primit 15O miliarde, cât Călineștiul care e de patru ori mai mare, chiar și pentru Cepari care a aplicat doar pentru satul primarului-Cărpeniș și a primit aproape 80 miliarde.

Totuși, diferența între politicienii și aleșii în pantaloni scurți, din politica mică și femeile în fustă din politica mare, se simte în buzunarul comunei și într-un timp scurt, în confortul cetățenilor.

Zâna Bună pentru Hârtiești și Argeș

”Țin să-i mulțumesc din tot sufletul singurei persoane care a reușit să facă pentru Hârtiești adevarate minuni, singurului politician care la fiecare discuție politică și la fiecare negociere politică a început cu #HÂRTIEȘTI❗️ VĂ MULȚUMIM Doamna Alina Gorghiu , PREȘEDINTE AL SENATULUI ROMÂNIEI ȘI PREȘEDINTE PNL Arges!”a continuat primarul Cosmin Ștefan mesajul firesc pe rețelele de socializare.

  Nu în ultimul rând, comuna Hârtiești este singura din Argeş , care a fost selectată pentru finanţarea prin PNRR a unui centru comunitar integrat.

Articole similare