CulturăPolitică

IATĂ CE ARGEȘENI SUNT INVITAȚI DE IOHANNIS LA RECEPȚIE

În această seară, președintele României Klaus Iohannis dă o recepție la Cotroceni, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Printre sutele de oaspeți, avem și doi argeșeni în sala de ceremonii: Dănuț Bica-deputatul nostru PNL de Argeș și Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș. Aceștia au făcut și o poză cu președintele și se întrețin cu oameni de cultură, personalități ale vieții științifice sau economice dar și cu alți politicieni sau miniștri.

Și Lucian Ionescu, consilier local la Câmpulung, cu o activitate bogată în PNL mai ales în organizația TNL, apropiat al ministrului Alexe și amic al Marei Mareș este prezent la Cotroceni.LUCI ee8b1

La eveniment a ajuns mai târziu Ludovic Orban care a fost prezent la ALBA-iULIA dar invitatul care a atras toate privirile este Adrian Năstase, pentru prima oară după cele întâmplate prezent la un astfel de eveniment, protocolul fiind acela că toți foștii premieri, șefi de stat, de la Senat sau Cameră să participe la acest eveniment.

președintele a avut un discurs foarte frumos și mai ales cred că a tras un semnal în ceea ce privește viziunea politicilor publice în legătură cu românii plecați.Iată: 

”Unirea este sărbătoarea noastră, a tuturor, indiferent de locul în care ne aflăm. Mi-aș dori ca românii care trăiesc astăzi în diferite zone ale globului să se reîntoarcă acasă. Să găsească aici o Românie funcțională, o țară normală, care să le ofere șansa unui viitor mai bun și care să le asigure un nivel de trai decent.”

Articole similare