Politică

GUVERNUL ORBAN A TRECUT CU 240 DE VOTURI! PRIMELE DECLARAȚII DE LA PNL ARGEȘ

Emoții mari pentru votul care îl va aduce pe Orban la Palatul Victoria. Prin decizia  unor lideri de la Pro România și grație unor negocieri permanente, a trecut Guvernul PNL cu 240 de voturi. La ora 18, Viorica Dăncilă își ia ”ADIO” printr-o conferință. După mulți ani, am avut parte de o imagine aproape uitată, Ludovic Orban și membrii liberali ai viitorului guvern stând pe scaunele destinate membrilor guvernului.

De mâine, așa cum spune Klaus Iohannis după fiecare întâlnire cu liberalii,”la muncă, dragii mei!” Toate drumurile duc însă spre anticipate! 

Această victorie mult așteptată a creat numeroase opinii, majoritatea entuziaste. În Argeș primarii au așteptat cu îngrijorare acest vot mai ales că ei înțeleg cel mai bine ce înseamnă să nu ai buget și legislația să fie incertă.tarba 4d9ca

Iată ce ne-a declarat un primar fruntaș al PNL, musceleanul Nicolae Tarbă: ”Sunt convins că noul guvern nu va face diferențe între stânga și dreapta când vine vorba de investiții. Avem nevoie de guvern și normalitate pentru a închide exercițiul financiar și pentru a face bugetul pentru anul viitor.deaconescu 25fe6

Valentin Deaconescu, președintele TNL Argeș:”E foarte bine că în ultimul moment toate partidele au înțeles importanța acestui vot și sper ca Guvernul Orban să stopeze exodul tinerilor muncitori și intelectuali prin măsurile politicilor publice aferente.”

tofan f803bGelu Tofan, vicepreședinte PNL Argeș:” Ludovic Orban a demonstrat forță, PNL își va ține toate promisiunile în ciuda mincinilor cu care PSD infestează mediul public. Probabil într-o săptămână se vor produce primele schimbări în țară și în ministere.”

ir 7532fTiberiu Irimia, candidat PNL pentru Pitești:”Un guvern de dreapta, al PNL, trebuia să treacă fiindcă mediul de afaceri a avut de suferit iar România are nevoie de stabilitate din punct de vedere economic.Să sperăm că leul nu a avut de suferit datorită acestor chestiuni care de multe ori afectează moneda națională.”popa 46aca

Florentin Popa: secretar general PNL Argeș:”Orban a dus PNL pe locul intâi, a reușit să strângă voturi pentru moțiune și a trecut din prima încercare un guvern PNL cu specialiști, deși puțini îi dădeau șanse. Românii vor vedea imediat diferența măsurilor și modului de abordare.”

miut 4c336Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu  a fost și la Palatul Parlamentului în acestă zi importantă pentru a-și arăta susținerea pentru Ludovic Orban și noul guvern PNL fiind foarte optimist.

Articole similare