CulturăPoliticăȘtefănești

GHICI CE POLITICIENI DIN ARGEȘ VIN AZI LA PITEȘTI ÎN EMISIUNEA LUI GUȘĂ DE LA REALITATEA?

Caravana ”România 2019” de la Realitatea Tv sosește astăzi la Pitești. Cozmin Gușă și Octavian Hoandră îi vor avea în platou, fiecare să își apere propriul candidat la fotoliul de președinte al României, pe Dan Manu de la PSD, Adrian Miuțescu de la PNL, Iani Popa de la ALDE, un susținător desemnat de Teodor Paleologu și probabil Ionuț Moșteanu de la USR.

Locația aleasă este una dintre cele mai urâte și nereprezentative pentru Argeș, sala de la fostul Cinema Lumina, devenită între timp sediu al Centrului Cultural Județean, mică și cu bani mulți nejustificați în lucrări, aflată în Găvana, ca și politica PSD, spre periferie. Dar nu de locație îi arde președintelui Consiliului Județean Argeș care e un fel de gazdă a emisiunii ci de promovarea instituției păguboase care o are la cârmă pe doamna Araxy Negoșanu.Așadar, omul nu a precupețit niciun efort, toate momentele artistice fiind susținute doar de produsele culturale ale madamei. Celelalte instituții au fost trimise la plimbare sau în fața televizorului plângând chiar dacă sunt tot în subordinea sa.51718667 622573814822327 2200717353862299648 n 20ceb

În emisiune se va vorbi despre Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură de la Ștefănești și cum a fost distrusă via, probabil.Șerban Valeca nu va veni la emisiune, deși cunoștea mai bine subiectul dar vom avea ocazia unică să îl vedem pe domnul doctor și profesor la universitățile locale cum ne convinge să o votăm pe Viorica Dăncilă dar și să revină la vechea sa meserie analizând cauza morții unui simbol al Argeșului.

Între dezbateri, românii vor avea ocazia să urmărească o parte din orchestra Doina Argeșului și câțiva soliști care au fost obligați să întârzâie de la tradiționalele nunți și chefuri de sâmbătă cu un repertoriu ales chiar de Dan Manu însuși, proaspătul  ansamblu de dansuri al Centrului Cultural Județean furat de la Doina Bascovului și Haiducii Vlădicii din Topoloveni.

Emisiunea va începe la ora 20.00 la Realitatea Tv!

Articole similare