Politică

Gentea își bate joc de mămicile care nasc copii la Pitești

În culmea iernii demografice pentru România, când cei mai mulți copii se nasc în Italia sau Spania, populația e tot mai îmbătrânită sau fugită din țară în căutarea unui loc mai bun de muncă sau fiindcă nu a avut rudele sau banii potriviți să fie angajați. PSD-ul mai dă o lovitură. Cui? Mămicilor care nasc copii, refuzând acordarea unui stimulent de 2500 de ron doar pentru că propunerea venea din partea PNL.

”Liberalii piteșteni au propus ca banii să fie primiți la o lună de la nașterea copilului, pe bază de cerere. Beneficiari ar fi fost părinții naturali sau părinții adoptivi, indiferent că vorbim despre copii crescuți de tată și de mamă sau doar de unul dintre părinți.

Dragoș Predescu

Lapte și scutece, o adevărată “lovitură” în buget. Un buget care ar trebui să fie cheltuit în interesul tuturor cetățenilor, nu doar direcționat către propuneri venite de la o singură culoare politică, adică PSD. Tare aș fi vrut să fim un sprijin pe un drum nou și atât de important cum este nașterea unui copil. Și nu să fim opriți de ambiții ale celor prea mândri ca să accepte că ideile bune pot veni și de la alte partide!” a explicat secretarul general al PNL Pitești, Dragoș Predescu.

Degeaba!

Articole similare