Politică

Festivalul primarilor PSD care pupă inelul CJ Argeș

Zilele acestea se defășoară în sediul Consiliului Județean Argeș un mare pelerinaj. Primarii PSD din tot județul, înarmați cu contabilul și mai multe hârtii gen scrisori de dorințe pentru Moș Crăciun, sosesc cu capul plecat și spatele încovoiat dar hainele cele mai bune din dulap, să ceară președintelui și aparatului aferent, un buget cât mai gras că e an electoral.

Unul nu îndrăznește să zică și de drumurile sau investițiile pe care trebuie să le facă și CJ Argeș în localitatea lor. Cei cu excedent bugetar sunt trimiși la joacă după ce una dintre pițipoancele angajate le face o cafea. Cei mai guralivi sau cu prietenii solide primesc tot ce vor, deși în multe din cazuri, sumele exced numărul de locuitori sau nevoile stringente.La ”punctaj” se ține cont și de înjurăturile împotriva dușmanilor politici sau postările făcute. Nu sunt uitate nici prezențele la chefuri sau alte servicii făcute conducătorilor.

Primarilor liberali, oamenilor obișnuiți sau ziariștilor care nu au contracte cu PSD le este limitat accesul, să nu zicem că sunt poftiți afară cu brutalitate.

Dincolo de aparențe, mocnesc nemulțumiri care vor exploda și la PSD cât de curând.

Articole similare