Politică

E OFICIAL! TIBERIU IRIMIA PENTRU PITEȘTI DIN PARTEA PNL

Astăzi la tradiționala conferință de presă dedicată PNL Pitești, a fost prezentat noul candidat care s-a și înscris în direct în cursa internă pentru candidatura ca reprezentant al liberalilor pentru a deveni edilul Piteștiului. Este vorba despre doctorul Tiberiu Irimia, un om de dreapta care din 2002 a devenit managerul de succes al Spitalului Irimia. Acesta este căsătorit, are doi copii, provine dintr-o familie care are multe realizări pentru comunitatea orașului și mai ales a fost ”beneficiarul” unor problematici grave create de actuala administrație PSD.

Ziariștii au fost nerăbdători să îl cunoască, să îi adreseze întrebări despre o eventuală alinață cu USR și cum vede configurația viitorului Consiliu Local Pitești. Acesta a fost destul de moderat în declarații, s-a dovedit a avea disciplină de partid încă de la prima apariție și a dat dovadă de multă încredere în forțele sale.

Narcis Sofianu, prezent și el la conferință a avut cuvinte de laudă la adresa doctorului Irimia, deși oficial nu a anunțat că se retrage din cursa pentru Pitești în favoarea celui pe care l-a prezentat organizației și a demonstrat încă o dată că este cel mai bine pregătit în ceea ce privește problemele, greșelile și actele reprobabile ale administrației actuale, în stilul său caracteristic venind și cu numeroase exemple.

Altfel, Tiberiu Irimia vine cu un suflu nou! Nu are limbaj de lemn, nu poartă costume cu trei numere mai mari să prindă la proletari, nu afișează gaură în pantofi pentru populism și nici ceasuri chinezești. Are o situație economică excelentă, bani făcuți la vedere  și pentru cunoscători este o plăcere să vedem un purtător de Louis Vuitton și Rolex printre noi fiindcă Piteștiul trebuie să fie modern, fashion, smart și proaspăt!

Articole similare