Politică

DUPĂ CE A CURĂȚAT CARTOFI VREA SĂ CUREȚE UN PARTID ISTORIC

Aproape 150 de ani de liberalism românesc sunt pe cale să fie dați la gard de către actualii liberali care nu mai reușesc, sub nicio formă, să-și găsească un lider. Ne referim atât la nivel național, cât și la nivelul județului nostru. Vă mai amintiți cine au fost fondatorii liberalilor acum peste 100 de ani? Ei bine, nume sonore precum Ion C. Brătianu sau Mihail Kogălniceanu au fost înlocuite cu ale unor iluștri anonimi care au trimis acest partid istoric direct în groapa de gunoi. Însă, exact când credeam că nu se poate mai rău, am aflat că da. Ba, se poate!

Șefia partidului este dorită de o doamnă cu calificare de cofetar-patiser și care a lucrat ca ospătar

la Cornul Vânătorului.E adevărat că Ion C.Brătianu întors de la Paris avea un mare respect pentru servitori și dobândise obiceiul francezilor să îi pună să mănânce înainte să-l servească pe el,nemaifiind tentați să înfulece pe furiș sau neatenți,niciodată însă,lui Brătianu nu i-a dat prin cap să-și ia servitorii și bucătarii în partid sau guvern.Dan Bica,un tip cult și citit,s-a gândit probabil că e timpul să fie peste Brătieni și aseară a numit-o pe ospătărița cu calificare de cofetar președinte la PNL Pitești,organizație cu mulți intelectuali în componență,organizație care a fost decimată în toate alegerile,majoritatea vinilor avându-le tot această doamnă și acoliții ei puși pe lista care a dus PNL la rezultate umilitoare.15327277 1275906722456277 3246833185790270053 n1 8f790

 Această individă,după ce a absolvit 10 clase s-a măritat și, într-o zi, un director important de bancă i-a schimbat cursul profesional sfătuind-o să termine liceul la seral.Același domn a angajat-o la banca unde lucra și ușor a ajutat-o să escaladeze în societate. Umblă vorba prin târg că este prima soție, din istoria femeilor înșelate, care a reușit s-o deposedeze pe amanta soțului(o muncitoare de pe bandă frumușică,înțelegătoare și mai puțin ocupată) de toate bunurile mobile și imobile câștigate în timpul relației extraconjugale. Are o afacere înfloritoare cu WC-uri ecologice, iar în prezent dezvoltă o nouă afacere. Se mai spune că a slăbit 55 kg din greșeală; într-o zi, fiica sa n-a mai mers la estetician de teamă și a mers ea. A urmat cursuri motivaționale, însă nici acestea n-au reușit s-o convingă să nu mai vorbească în public, sau dacă vorbește să nu mai spună tâmpenii. Discursul său recent de la Craiova, din campania electorală, este încă un exemplu în acest sens. A intrat în PDL, la promoție, împreună cu alte zece femei din preajma fostei șefe a OFPDL Argeș, Cristina Diculescu. Doamnelor și domnilor, în cazul în care nu v-ați dat seama, este vorba despre nimeni alta decât despre inegalabila și galactica Olimpia Doru!!!
Ca orice fată ambițioasă de la Bârla,în afară de Pitești vrea să devină președinte la județ și dacă e posibil să-și păstreze și funcția de președinte la Organizația de Femei și toate celelalte funcții din” comiții și comitete” dobândite cu multă slugărnicie,tocmeală sau bani și cadouri pe la București și unde a mai fost nevoie chiar dacă e ușor…împotriva statutului.
Dacă aceasta va câștiga șefia partidului, atunci liberalii sonori, care au devenit istorie, se vor transforma oficial în eoliene și, după viteza cu care se vor răsuci în mormânt, suntem convinși că Argeșul poate să adopte cu succes alimentarea cu energie din sursă alternativă. Din 2011, de când PNL a intrat în alianțe cu diverse partide, procentul de încredere al electoratului a dus partidul, în acest moment, la un dezonorant 12%. Însă, se pare că nimeni nu sesizează pericolul în care se află formațiunea politică, în timp ce oponenții politici câștigă teren pe zi ce trece folosindu-se de orgoliile liberalilor și nu de slăbiciunile acestora.

Articole similare