PoliticăȘtefănești

DETALII INEDITE ALE VIZITEI PREȘEDINTELUI IOHANNIS ÎN ARGEȘ

Președintele României, Klaus Iohannis se va afla  azi la în Argeș. Azi nu e o zi oarecare. La 1600 intra în Alba Iulia triumfător Mihai Viteazul care ascultase sfaturile unui sfetnic de excepție, Logofătul Ivan Norocea din Argeș, de a uni cele trei provinicii. Tot la 1 noiembrie se năștea unul dintre cei mai mari patrioți ai României, Gheorghe Băgulescu, erou în Primul Război Mondial, diplomat și prim-ministrul românilor din Exil iar la Zarand începea Revoluția lui Horea, Cloșca și Crișan.
Vizita în Argeș debutează la ora 16 cu o vizită la Schitul Florica de la Ștefanesti unde va fi asteptat de 100 de tineri și va fi însoțit de câțiva lideri PNL.

Președintele de la TNL Argeș a avut o misiune grea să îi selecteze din miile de doritori care sperau să stea în preajma președintelui într-un moment atât de încărcat de simbolistică. Se vor depune coroane iar presa nu are acces. Vizita la Vila Florica este de asemenea trecută în itinerariul președintelui, semn că Administrația Prezidențială a facut la timp cererea către vătafii județului și a convins conducerea veșnic interimară să nu pună lacatul pe ușă la ora 16 așa cum îi stă bine unui loc vizitat de turiști în week-end.schit 12b02
De frică să nu se întoarcă președintele sunt suspendate și chefurile atât cele cu manele cât și cele cu pesediști doar azi.
La urcare dar și la coborâre, presedintelui i se va distrage atenția de la mormanele de gunoaie și degradarea îngrozitoare de la Ferma Florica sau împrejurimi dar și de la drumul neasfaltat ci pietruit ca pe vremea romanilor sau a dealului dispărut cu pădure cu tot anul trecut fiindcă se pregătește un semeț cartier de vile.
De la ora 17, Klaus Iohannis va face o baie de mulțime  începând de la Teatrul Al.Davila și la ora 17.30 va saluta  miile de oameni venită din 7 județe la Sala Sporturilor.salita 456ef
Vor vorbi de la tribună:Adrian Miutescu-gazda evenimentului, Raluca Turcan, Rareș Bogdan și Ludovic Orban. După evenment va avea loc un mic bufet de socializare unde doar 30 de liberali se vor afla în preajma lui Klaus Iohannis.

La acest moment pregătirile de la Sala Sportului sunt în toi, avem și noi câteva imagini. Sute de furnicuțe pregătesc cu drag acest eveniment.
Intrarea în sală se face până la ora 17.pop efa17

Cu siguranță, după această experiență, presedintele va intelege cât de prețios e fiecare vot dintr-un astfel de Argeș unde a fi liberal sau de dreapta e aproape o excentricitate pe care prea puțini și-o permit!

Articole similare