PoliticăȘtiri

De ziua lui, face un cadou Argeșului!

De Sfântul Gheorghe, cel care a învins balaurul,un aparat performant, folosit în alte ţări precum China şi SUA, în lupta cu COVID-19, balaurul vremurilor noastre, urmează să ajungă astăzi şi la Pitești. Este vorba despre un echipament de plasmafereză care va fi folosit pentru colectarea de plasmă umană de la pacienţii vindecaţi de coronavirus şi cu care, mai apoi, ar urma să fie trataţi pacienţii în stare de gravă din cauza infectării cu COVID 19.

Aparatul a fost oferit gratuit Centrului de Transfuzie Sanguină Pitești de către aceeaşi societate care a mai donat trei astfel de aparate și în alte județe din țară. Demersurile au fost făcute de Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș care s-a folosit de o informație venită de la colega sa de partid, Alina Gorghiu, s-a implicat de îndată în procedura punerii la dispoziție a echipamentului de plasmafereză și în semnarea protocolului.

Întâmplarea face ca acest aparat să vină în Argeș chiar de ziua onomastică a președintelui Miuțescu, acesta primind la botez și numele de Gheorghe.

La mulți ani!

Articole similare