Politică

Costel Comana, prietenul si partenerul de afaceri al lui Liviu Dragnea, traieste!

Costel Comana traieste! Asta cred izvoranii despre argeseanul lor pe care il pretuiesc foarte mult, chiar si acum, la doi ani dupa aflarea vestii mortii sale, care a venit ca un traznet asupra tuturor.

Noi, cei de la Izvoru, nu credem in varianta sinuciderii acestuia si ii aprindem in continuare lumanari la vii, in locul pe care l-a iubit atat de mult, la biserica cu hramul „Sfintilor Imparati Constantin si Elena”, pe care acesta a ctitorit-o in satul sau natal. Mai mult de atat, din surse sigure cunoastem faptul ca anul acesta a mai ajuns la biserica suma de 100 000 lei pentru finalizarea picturii.
Costel Comana s-a nascut intr-o familie modesta in comuna Izvoru, Judetul Arges si a facut scoala generala chiar in localitate iar liceul la „Alexandru Odobescu” din Pitesti, mai departe anii studentiei si i-a petrecut la facultatea de Politehnica, unde a legat o stransa prietenie cu Liviu Dragnea, fiind colegi de facultate si impartind cu acesta acelasi camin studentesc. De asemenea trebuie sa stiti despre izvorani ca  sunt oameni credinciosi, cu frica de Dumnezeu si nu ar recurge niciodata la gesturi ce contravin credintei lor.

 

Articole similare