Politică

CINE SUNT ADEVĂRAȚII CAMPIONI AI ALEGERILOR DIN ARGEȘ

S-au încheiat alegerile locale 2016,Argeșul și-a ales edilii cu scoruri mai mici sau mai mari,patru ani vor avea ce au votat.Unii au fost reconfirmați în funcție,alții au fost surprizele plăcute sau șocante la care nimeni nu se aștepta.

Revista Agressive a reușit să reunească pentru dumneavoastră cititorii patru  campioni a ceea ce înseamnă vot.

 

Gheorghe Stancu,primar al Bascovului de foarte multe mandate a reușit să mai câștige unul,bătând un ministru,un comisar OPC,un tânăr căruia trei miniștrii i-au făcut campanie prin comună până în ziua alegerilor… Echipa PSD Bascov ,de data aceasta, pe lângă tradiționala campanie a utilizat cu măiestrie și invenția numită facebook.

Corina Dună este noua primăriță a comunei Mozăceni,frumoasă,deșteaptă și cu o prezență de spirit extraordinară,a reușit să câștige o comună cu tradiție PSD în condiții care intimidau pe oricine.După numărătoarea voturilor în satul Mișei s-a oprit lumina,astfel,inimoasa candidată,între panică,isteria creată și soluții salvatoare și-a acoperit voturile cu propriul corp,cu o mână suna la 112 iar cu inima a sperat până în ultimul moment că va câștiga și munca ei nu va fi fraudată.

Corina Dună este profesoară de limba română și l-a învins pe candidatul său de la PSD care,culmea,i-a fost elev.

Ioana Dumitru,deputatul colegiului Ștefănești, a câștigat primăria Brătienilor din partea PSD învingându-l pe redutabilul Bărbuceanu,la acest rezultat nesperând nici liderii partidului ei care au trimis-o în luptă.

Ioana este de profesie oenolog,deține zeci de hectare de viță de vie,familia soțului  a avut până la venirea comunismului proprietăți numeroase în Pitești și împrejurimi,inclusiv Hanul Gabrovenilor,mai toți au fost liberali și prigoniți de regimul totalitarist prin închisori și anchete nesfârșite.

În timpul campaniei electorale atacurile la adresa Ioanei Dumitru au fost fără precedent,injuriile,acuzele de pe rețelele de socializare,în ziare sau pe teren parcă nu se mai terminau,tăria de caracter și sprijinul familiei,însă,au făcut din ea o învingătoare.

Claudiu Neguț a fost surpriza cea mai plăcută a acestor alegeri.În vârstă de 31 de ani,întors din afară și cu o experiență nemeritată a anului 2012 când a pierdut la 45 de voturi,a reușit să câștige pentru PNL la Izvoru cu cel mai bun scor din partidul lui,aproape 70 la sută,a făcut majoritate în Consiliul Local iar la Consiliul Județean au dublat scorul partidului pentru PNL Argeș.

Articole similare