Politică

CEL MAI TÂNĂR CONSILIER LOCAL DE LA ȘTEFĂNEȘTI CÂNTĂ

De joi, 11 iulie, Consiliul Local Ștefănești va avea cel mai tânăr consilier de după Revoluție. Se numește Vasile Vlădușel, are 25 de ani și lucrează pentru o firmă care se ocupă de colectare și reciclare. Este căsătorit și are o fetiță care se numește Ayline.

Pe lângă job-ul curent, cântă împreună cu formația sa la petreceri. Adevărata pasiune a lui Vasile Vlădușel este muzica. S-a apucat de cântat la vârsta de 8 ani și a absolvit Școala de Arte și Meserii Pitești la clasa profesorului Marin Oprea. Din păcate, nu va activa în Comisia pentru Cultură și Învățământ care este completă, din aceasta făcând parte Gheorghe Udroiu de la PNL, Virgiliu Gorgoi de la PMP și Mădălin Soare- PSD, care este și președintele acestei comisii ci va trebui să opteze pentru locurile vacante de la Buget Finanțe sau Comisia Juridică. Va reprezenta PSD.

Citiți si:http://www.revistaagressive.ro/politica/919-uite-cine-sunt-noii-consilieri-psd-de-la-stefanesti.html?fbclid=IwAR26EjjOJ3YODiyGqfvZ9B4MRxHqT1M2XJaaOqpB4P4Q2F44RWciOrk9odY

Articole similare