MondenPolitică

CEL MAI POPULAR POLITICIAN LA CEAS ANIVERSAR

Astăzi este ziua de naștere a celui mai iubit politician din România, un om care a reușit prin prezența sa  să ridice Partidul Național Liberal prin prezența sa pe listă la cote nebănuite de niciun analist politic.

Numit de președintele Klaus Iohannis-”Domnul Number One”,ales de PNL  prim-vicepreședinte, lider al grupului  europarlamentari români din PPE, fostul jurnalist de succes s-a impus în mentalul colectiv drept un politician neatârnat căruia nimeni nu poate să-i bage pumnul în gură și nici să îi poruncească ceva. Pentru contemporani este și un fel de cronicar,un povestitor pe înțelesul tuturor al evenimentelor politice, un fel de Neculce de care fiecare partid sau președinte are nevoie.

S-a născut la Ocna Mureș într-o familie de intelectuali, a absolvit  Universitatea Babeș- Bolyai, a început să lucreze ca ziarist la Ziarul de Cluj, a cunoscut faima și recunoașterea profesională la Realitatea Tv, realizând emisiunea ”Jocuri de putere”, este căsătorit și are doi copii iar numărul costumelor, cravatelor și accesoriilor este direct proporțional cu cărțile pe care le-a citit.

Articole similare