Politică

Cel mai deștept și influent pesedist din România împlinește astăzi 60 de ani

Astăzi, 25 noiembrie, prim-vicepreședintele PSD, Vasile Dâncu împlinește 60 de ani.

De profesie sociolog, cu o bogată carieră didactică și de cercetare în domeniul ştiinţelor sociale şi în publicistică, fiind implicat activ în viaţa publică din România, senator, președintele Comisiei Parlamentare UNESCO și viitor ministru…al Apărării, este omul căruia datorită ideilor sale despre aducerea unor elite pe listele PSD la parlamentare, infuenței pe care o are în toate mediile, atât la Cotroceni cât și la foști studenți precum Rareș Bogdan, s-au schimbat pionii de șah de pe tabla României.

Este autor a numeroase cursuri, lucrări și volume de sociologie și cercetare sociologică, dar și a opt volume de publicistică în care radiografiază societatea contemporană. Publică texte de opinie şi atitudine în revista INTEZA şi pe blogul personal.

Vasile Dîncu este unul dintre puţinii politicieni cu viziune din România, primul ideolog clujean responsabil cu strategia unuia dintre cele mai mari partide din România.
Plăcut de tineri, apreciat de adversarii politici, respectat de oamenii din toate mediiile , Dîncu şi-a creat o imagine pozitivă de om politic transparent, credibil şi europenizat.

LA MULȚI ANI!

Articole similare