FashionPolitică

CEL MAI BINE IMBRACAT OM DIN LUME O ATACA PE CEA MAI PROST IMBRACATA FEMEIE. VEZI MOTIVUL!

Un designer de modă german, Karl Lagerfeld, a vorbit recent despre politica permisivă a cancelarului Angela Merkel, legată de criza imigranților musulmani.
Designerul Karl Lagerfeld, director artistic al companiei de modă Chanel, este de părere că Germania greșește atunci când le permite refugiaților musulmani să intre în țară. Motivul pentru această declarație ar fi o legătură pe care Lagerfeld o face cu Holocaustul, atunci când au fost omorâți milioane de evrei, iar, în prezent, germanii permit accesul „celor mai mari dușmani” ai lor.2017 10 10t173055z 45552290 rc1837adb2a0 rtrmadp 3 germany merkel macron 01 a55d4

Declarația lui Lagerfeld a stârnit controversă atunci când s-a referit la politicile permisive ale cancelarului Merkel vizavi de refugiații musulmani: „Nu poți să omori milioane de evrei și apoi să primești milioane din cei mai răi dușmani ai lor, chiar dacă au trecut decenii întregi (n.r. între evenimente)”, a spus designerul de modă, conform traducerii din publicația The Times. Bărbatul în vârstă de 84 de ani a făcut declarația la un talk-show din Franța, difuzat pe postul de televiziune Canal 8.

Articole similare