PoliticăȘtiri

CE SPUN ASTROLOGII DESPRE REZULTATELE ALEGERILOR ÎN ARGEȘ

La o săptămână distanță de data alegerilor parlamentare,după toate sondajele de opinie pe care le-ați urmărit,revista noastră vă propune niște previziuni astrologice și mai ales de radiestezie.Radiestezia se ocupă cu abordarea si prelucrarea informatiei prin cunoastere cuantică.

 

Conform măsurătorilor,PSD va obține în Argeș între 58 și 60 la sută,PNL 17-18 procente,ALDE -16,PMP-5 procente iar USR nu va face mai mult de 3 procente.

De asemenea,Scorpionii sunt afectați pe latura socială,vor avea probleme cu justiția și vor suferi răsturnări de situație nefavorabile.Balanțele sunt pe val,iar Peștilor li se va ridica mingea la fileu din punct de vedere profesional,în ciuda piedicilor de până acum.

Pe plan internațional America se va confrunta cu probleme sociale asemănătoare cu cele ale Rusiei din 1917,Europa să fie invadată de musulmani și nimeni să nu împiedice acest proces,în România e posibil să aibă loc un mare cutremur iar Rusia să fie viitorul lider mondial și va începe să=și arate colții dinspre Norvegia-Marea Nordului.

 

Articole similare