Politică

CE FEMEI ARUNCĂ ARGEȘUL ÎN LUPTA ELECTORALĂ

În curând începe campania electorală.S-au făcut listele de candidați,s-au stâtnit controverse,au apărut certuri,neînțelegeri,PNL chiar a propus o lege de reprezentare pe liste de 30 la sută,lege momentan blocată.Unii s=au conformat și au pus câteva femei,alții le-au pus doar de mântuială.Există și femei cu notorietate care pot influența decisiv alegerile?
Noi vă propunem o listă cu nume și poză însoțită de câteva date biografice urmând ca dumneavoastră cititorii să le urmăriți evoluția în timp.

Ioana Dumitru este deputat și va candida din partea PSD-UNPR pentru fotoliul de primar al orașului Ștefănești.De profesie este oenolog(specialist în vinuri) și deține mai multe podgorii atât la Ștefănești cât și la Drăgășani.Este căsătorită și are un băiat student.
olimpia doruOlimpia Doru este președinte la Organizația de Femei Argeș a PNL,este proprietara înfloritoarei firme NEW DESIGN COMPOSITE și va ocupa locul 6 pe lista Consiliului Județean propusă de PNL Argeș.Este căsătorită și are doi copii.
argentina culcusArgentina Culcuș va candida din partea PAM pentru Primăria Mioveni.De profesie cadru didactic,Argentina a fost timp de 12 ani director al Casei de Cultură și ulterior al Centrului de Cultural Mioveni.Nu este căsătorită dar are o fată studentă la Arte Plastice,Ioana Duță.
simona bratulescuSimona Brătulescu este președintele ALDE Argeș și va candida pe locul 2 sau 3 pentru Consiliul Județean Argeș.A debutat ca jurnalist,ulterior a devenit consilierul unui deputat,a lucrat la Ministerul Economiei iar în viața de zi cu zi este măritată și are doi copii.
sanda fulgaSanda Fulga va fi candidat la Primăria Pitești din partea UNPR pentru a doua oară,în 2012 candidând pentru PP-DD.Avocat de profesie,este căsătorită cu Marian Fulga,consilier județean și avocat,împreună având 3 copii.Este președintele filialei UNPR Pitești.
catalina dumitrascuCătălina Dumitrașcu este președinte la OF PNL Pitești,va candida pentru un post de consilier local din partea PNL Pitești.Are doi copii,este căsătorită,a fost inspector la ISJ Argeș în perioada 2009-2012 și predă română și franceză la Școala nr.2 din Pitești.
claudia bucurClaudia Bucur vine de la Mioveni,va ocupa locul 4 pe lista de Consiliu Local PSD Mioveni.Activează de mai mulți ani în organizația locală de tineret și este director de marketing la Ramada.
diana efteneDiana Eftene este preșdinte interimar la OT-PSD Argeș și va ocupa locul 13 pe lista Consiliului Județean înaintată de social democrați.Diana,în ciuda vârstei a fost prezentatoare de știri la România Tv,șef de cabinet al președintelui Florin Tecău,șef de cancelarie în timpul lui Mihai Oprescu iar acum se pregătește să vadă lucrurile din cealaltă parte,ca ales.
 
maria cotonescuMaria Cotenescu este consilier local PSD Câmpulung și prima propunere ca femeie pe lista de consilieri județeni.Familia ei desfășoară numeroase activități economice în Lerești iar IATSA a fost punctul de pornire în ascensiunea sa coordonată de Constantin Nicolescu.

 {gallery}femeiargesc{/gallery}

Articole similare