Politică

Catedrala Regală poartă ghinion….politicienilor

Nu știm alții cum sunt, dar noi când ne gândim la fotografiile de mai jos devenim mistici. Au fost făcute în urmă cu câțiva ani, într-o campanie electorală la Parlamentare.

Politicienii în vogă și în funcții au dat năvală la Argeș. Acum, niciunul nu mai e în funcție, cu excepția lui Liviu Dragnea, care nici el nu se simte prea bine. Prin urmare, nu le-a purtat noroc vizita sau probabil locurile vizitate din județ. Se pare că justiția divină lucrează în același ritm cu justiția laică, pentru că mai toți ăștia de se pozară cu coliva în brațe și prefăcându-se interesați de Catedrala Regală, pentru care n-au ridicat niciun deget ca să fie gata mai  repede, au acum niște probleme serioase de imagine și nu numai. Așadar, să analizăm pozele!

Avem un fost prim-ministru, Victor Ponta, care a fost găsit vinovat pentru că a încercat să-și atribuie prin fraudă un titlu de doctor, avem un președinte PSD, Liviu Dragnea, condamnat într-un dosar legat de fraudarea unor alegeri, mai avem un deputat Mircea Drăghici care a fost cercetat în dosarul “Consultanța” , iar acum are niște 13918972 1326245694056617 1766974779 osclavi foarte bine ancorați de gât. Pe fundal, fostul președinte al CJ Argeș, Florin Tecău, care a avut și are niște grave probleme de imagine, a pierdut alegerile locale; fostul prefect Mihai Oprescu, retrogradat acum șef la ITM Argeș. În planul secund, avem un fost primar la Izvoru, umilit la scor de mult mai tânărul Claudiu Neguț ,sau fostul primar de la Curtea de Argeș, Nicolae Diaconu care a pierdut primăria, după ce-a plecat la PAM, în favoarea bine intenționatului Constantin Panțurescu. Nu am vrea să concluzionăm cumva, pentru că nu știm cât de bine ar suna faptul că o construcție precum Catedrala Regală poartă ghinion politicienilor. 

Articole similare