Politică

Care a fost cea mai incompetentă instituție din Argeș în 2022

Lista instituțiilor care nu și-au făcut treaba, au râs de cetățeni și de banul public și în anul 2022 este foarte lungă.

Publitrans se află pe un loc fruntaș fiindcă de aproape un an a lăsat un întreg cartier pe jos, mutând stația autobuzului 7B la Comisariatul de Poliție, astfel cei din cartierul Gheorghe Doja sau studenții de la Universitatea Pitești fiind nevoiți să o ia la pas.

Nici Primăria Călinești nu are cu ce se lăuda, toți banii investindu-i într-un restaurant. La Curtea de Argeș primarul și-a bătut joc de locuitori cu lucrările de pe Bulevardul Basarabilor sau concertele de manele, la Mioveni toți banii se scurg în concerte ale unor nume sonore din muzică dar locul întăi le bate pe toate.

Casa de Pensii Argeș este de trei ani campioană a risipei banului public, mii de pensionari își caută dreptatea în justiție, procesele cu instituția au întrecut orice așteptare, sumele pe care statul român le plătește reprezintă o treime din bugetul național dar directoarea Aida Enache este încă pe funcție iar toate întrebările și demersurile sincere și cu fermitate făcute de toatî lumea, începând cu Alina Gorghiu, președintele Senatului României, în atenția lui Budăi, ministru al Muncii, a presei care chiar a scris despre subiect, rămân fără ecou, funcționarii Casei de Pensii continuă calculele greșite umilind zeci de mii de pensionari.

Articole similare