Politică

Bălășeală și demență în formă pură, marca PSD Argeș. Invitat de onoare- deputatul Bălășoiu

La Papillon, Albota, s-a desfășurat astăzi, evenimentul prilejuit de împlinirea a 25 de ani de la fondarea Asociației Comunelor din Argeș. Președintele acestui for, primarul de la Albota, Ion Dumitru, supranumit Ducele, a chemat pe toată lumea. Chiar și pe aia pe care îi făcea zdrențe acum două săptămâni, ne referim desigur la Piticul Porno de la Rociu, Aurel Bălășoiu, individ care a aruncat biserica și PSD Argeș în aer în momentul în care au apărut imagini cu el gol și homosexual sau pe cei pe care justiția i-a trimis la coșul istoriei.

Primar de comună înseamnă că ești pe principii tradiționale, ortodox și cel mult să îți plac femeile, nu esti foarte progresist.

Deputatul homosexual în plină formă

Dar ce să vezi! La reuniune, deputatul Bălășoiu care a primit și plachetă și s-a pupat cu gazda care îl făcea în fel și chip cerându-i demisia( ”Unii veniți pe anumite liste de partid chiar nu au nimic in comun cu ce se petrece in Parlament , dar au bunul simt și nu urca la tribuna, nu cânta la flaut și nici nu isi arată..dosul. De multe ori in viața lucrurile nu sunt așa cum ți le dorești. Cu toată sinceritatea, mi-as dori sa nu fie adevărat , dar dacă stii ca e așa, da -ți demisia! Fa asta din respect pentru partid și pentru noi!”).

Singurul decent a fost fiul acestuia, Victor Bălășoiu care nu s-a prezentat la eveniment. Nu a lipsit nimeni de la PSD Argeș în frunte cu Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș și PSD, cei doi vicepreședinți, Simona Bucura Oprescu despre care Bălășoiu zicea pe la colțuri că i-a copt-o, dar ea fără rușine a ieșit prima să-l pupe și salute, primarii din sudul Argeșului cu care a chefuit sau ex- președintele Constantin Nicolescu.

Un alt moment care a întors stomacul pe dos multor participanți a fost și premierea lui Georgescu de la Călinești, alt individ care a făcut rău partidului dar PSD Argeș, azi îi pupă, mâine îi scuipă. Aviz votanților care nu vor să li se hărțuiască fetele sau să li se violeze băieții de către bărbați.

Prezență scăzută și mese goale

Neștiind despre ce e vorba, primarii PNL prezenți, jumătate, au rupt-o la fugă după premiere atât pentru integritatea fizică dar și pentru că alături de doamna Gorghiu, președintele PNL Argeș, au inițiat petiții să trimită acasă astfel de personaje!

foto: Florin Silișteanu

Articole similare