Politică

Argeșul se trezește la viață! 1000 de oameni în stradă acum!(video)

În lipsa unei strategii culturale a Piteștiului care să stimuleze și participarea mediului asociativ la această formă de cultură urbană a protestelor și a uneia de a promova Piteștiul by Night cu evenimente,iată că piteștenii își dezvoltă singuri aceste abilități inspirați de ultimile măsuri ale guvernului.Noi nu comentăm,doar vă prezentăm faptele.

Aproape 1000 de oameni au blocat strada din fața sediului PSD Argeș. Sunt foarte mulți intelectuali și oameni de Dreapta care au ieșit să protesteze împotriva Legii Amnistiei și Grațierii și împotriva dezincriminării abuzului în serviciu.

Astfel, s-ar da posibilitatea penalilor agreați de către guvern să fure și să nu fie pedepsiți. Protestatarii au blocat până și autobuzele care circulau  pe traseu, pentru scurt timp. Adevărații protestatari au traversat orașul până în fața sediului PSD Argeș, însă au existat și persoane a căror prezență n-am înțeles-o prea bine, de genul liberalului Nae Eugen, care părea mai degrabă venit să spioneze ceea ce se întâmplă în stradă decât să participe activ la protest. Se strigă lozinci diverse prin care sunt îndemnați și cei din case să iasă în stradă și să apere viitorul lor și al copiilor lor.  Județul Argeș a fost dintotdeauna unul eminamente roșu și nici nu ar fi dat semne de schimbare.

 {gallery}protest1{/gallery}

 

Articole similare