Politică

Argeșul are subprefect francofon,deștept și cu bani

Toată lumea stă cu ochii pe Monitorul Oficial al României care va aduce de Crăciun și Argeșului două posturi de subprefect și unul de secretar de stat,propuneri ale PSD Argeș.

Bogdan Minciunescu, propunerea venită de la PSD Mioveni, este numele care încalcă vechile reguli sau semnalul că PSD începe să promoveze și elitele, meritocrația și tinerii.

Deși are 38 de ani și este doar consilier local la Mioveni, Bogdan lucrează de 15 ani ca inginer la Dacia, a absolvit trei facultăți, a lucrat în Europa și Africa în ingineria auto, a fost consilier al fostului președinte Cristophe Dridi, iar în 2020 a candidat și pe lista de la parlamentare a PSD.

Familist convins, căsătorit, tată a doi copii, provenit dintr-o familie de intelectuali, cu o situație materială excelentă, Bogdan este un model de succes pentru generația care crede în valorile autentice.

Politic vorbind, are susținerea primarului din Mioveni și se pare că se bucură și de simpatia președintelui Mînzână, amândoi înțelegând probabil că orice numire politică este și pentru ei o carte de vizită. Dacă va eșua sau nu va mai avea susținere, oricând se va întoarce la locul său de muncă din uzină unde salariul e dublu și se bucură de aprecierea colaboratorilor și angajaților.

Felicitări și la mai mare și mai mult, în curând!

Articole similare