Politică

Alina Gorghiu- prezență impecabilă la Ziua Marinei

Președintele interimar al Senatului României, Alina Gorghiu, a participat luni, 15 august 2022, în portul Constanța, la ceremoniile aniversare dedicate Zilei Marinei Române, alături de președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, miniștrii Vasile Dâncu și Lucian Bode.

Pentru acest eveniment, Alina Gorghiu a ales o piesă vestimentară simplă, dar de efect- o rochie albă până la genunchi cu trei nasturi și o curea din același material, care s-a mulat perfect pe siluetă.

În mesajul transmis ca președinte al Senatului, Alina Gorghiu a punctat chestiuni elocvente în ceea ce privește rolul țării noastre în context European și NATO: 

”România a acţionat cu determinare la nivel politic, diplomatic şi economic şi a obţinut rezultate tangibile pentru recunoaşterea relevanţei strategice a zonei Mării Negre pentru securitatea euroatlantică. Parlamentul României va continua să aibă un rol activ în susţinerea dezvoltării şi modernizării armatei române, prin toate instrumentele legislative pe care le are la dispoziţie”.

Articole similare