Politică

Alina Gorghiu aduce toți oamenii de putere ai României la Florica! După o sută de ani…

A fost odată un loc unde membrii din Consiliul de Miniștri faceau ședinte. A existat odată o gară- Florica, actualmente Stefanesti, care devenise o adevărată destinatie a PUTERII. Astazi mai trec doar doua trenuri…

A existat candva o familie care făcea posibile toate aceste lucruri:Brătianu! Apoi a venit războiul, comunismul, Revoluția, au trecut 32 de ani și în fiecare an, la 24 mai, de Ziua Partidului Național Liberal, la Vila Florica, azi Muzeul Bratianu, ceva lipsea…

2020- Muzeul Brătianu la inaugurare

După 32 de ani, spre satisfacția liberalilor de pretutindeni, astăzi, 24 mai 2022, la Florica sunt prezenți toți oamenii de putere ai României, președintele Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, membrii Guvernului României și mulți alții pe care îi veți recunoaște în imaginile difuzate de presa națională.

2019- Schitul Florica

După 1989, chiar și pe 24 mai, uneori venea premierul, când PNL avea, alteori veneau câțiva fruntași liberali, președintele Iohannis a venit la Florica de două ori, dar la mormintele corifeilor României, niciodată la Vila Florica, anul acesta însă, toată suflarea poposește la Ștefănești.

Kalaus Iohannis în 2015 alături de primarul Bărbuceanu

Nu știm alții cum sunt, ce gândesc, dar liberalii simpli, care nu au interese sau subiectivism, se bucură din toată inima de această sărbătoare și nu pot să nu aprecieze meritul Alinei Gorghiu, președinte al PNL Argeș, care dovedește mult patriotism local, implicare și mai ales respect pentru memori acestei zile, făcând totul ca amintirea acestei zile și a celor care au fondat Partidul Național Liberal să fie la superlativ absolut.

Articole similare