Politică

AFLĂ CINE A TRANSMIS PRIMUL MESAJ DE FELICITARE LUI DONALD TRUMP

Primul președinte de partid din România care a transmis un mesaj de felicitare în urma victoriei zdrobitoare a lui Donald Trump în America,a fost  Marian Munteanu de la Alinața Noastră România.Acesta a transmis o scrisoare bilingvă dar a și susținut pe parcursul întregii campanii electorale candidatura republicanului.Ulterior și PRU a transmis un mesaj similar.Iată scrisoarea emoționantă a lui Marian Munteanu!

”Alianța Noastră România salută cu bucurie alegerea domnului Donald J. Trump în înalta funcție de Președinte al Statelor Unite ale Americii.
Prin votul său, poporul american a demonstrat încă o dată capacitatea de a-și asuma, cu răspundere și curaj, un proiect măreț de reconstrucție și dezvoltare bazat pe principiile fondatoare ale națiunii americane: spiritul de libertate, respectul muncii și al inițiativei, iubirea de patrie, demnitatea națională și credința în Dumnezeu.

Am încredere că în timpul Administrației Trump parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii va cunoaște o dezvoltare importantă iar valorile susținute cu fermitate de noul Președinte al SUA vor căpăta o susținere tot mai puternică în întreaga lume.

Felicitări, Domnule Președinte!
Dumnezeu să ajute Statele Unite ale Americii!
Dumnezeu să ajute România !”

Articole similare