Politică

AFLĂ CE FEMEIE L-A CUCERIT PE DEPUTATUL DĂNUȚ BICA

Astăzi, la conferința săptămânală a PNL Argeș, Dănuț Bica, deputat PNL, nu și-a putu stăpâni admirația pentru o femeie. Nu este ceea ce credeți, nu vorbim de o femeie obișnuită mai ales că domnul Bica are o admirabilă parteneră de viață-Mariana Bica.

Atât în fața jurnaliștilor cât și pe pagina de socializare, acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa Adinei Vălean, europarlamentar și propunere a PNL pentru a deveni comisar european la un portofoliu important și vital mai ales pentru România.valean df2c9

Cu doar 3 abțineri și 25 voturi” pentru”, în Parlamentul României, europarlamentarul român a obținut susținerea României urmând să fie audiată și de o comisie europeană. Deputatul argeșean a făcut și el parte din această comisie acordându-i votul.

Adina Vălean este europarlamentar de mulți ani, și-a câștigat o reputație extraordinară în Parlamentul European iar în fața tuturor europenilor celor care au ”moca” rooming recunoștința pe viață. Este căsătorită cu Crin Antonescu, vine din Prahova, este la bază profesor de matematică și are un băiat mare.

Articole similare