Politică

AFLĂ CARE ESTE CEA MAI OBRAZNICĂ SECRETARĂ DIN JUDEȚ!

Secretara viceprimarului Zidaru își umflă mușchii la ziariști. Venită după două luni de concediu continuu, secretara viceprimarului din Pitești, Laurențiu Zidaru, și-a umflat mușchii la ziariști. Sincer, nu știm pentru ce fel de servicii a fost angajată această persoană în instituție, dat fiind faptul că nu face altceva decât să vorbească toată ziua la telefon cu vreunul dintre membri familiei. Tot ce vă putem spune este că aceasta habar n-are că își câștigă traiul din banii c…âștigați de la o instituție publică, funcțională pe principiul: “Clientul(contribuabilul) nostru, stăpânul nostru”. Adică, ăla care plătește, ăla comandă.

Mai précis,ziaristul este legătura dintre omul de rând și instituția de unde își ia informațiile contribuabilul de rând. Prin urmare, secretara are atribuții de birou și nu acelea de gardă de corp ale viceprimarului. Ne gândim că, dacă l-ar deranja prezența unor ziariști atât de mult, i-ar pofti singur și politicos afară vicele Zidaru și n-ar apela la nesimțirea secretarei sale care, uitasem să vă spunem, intră în birou fără să ciocăne la ușă și te dă afară după cât timp consideră aceasta că e suficient. Mai mult, doamna în cauză, pe care n-o suspectăm că ar avea oareșce relații extraprofesionale cu șeful său, își ia cam multe libertăți, dat fiind faptul că zilele trecute a îndrăznit să ne smulgă aparatul foto din mână, când am vrut să-i facem o fotografie. Probabil că șefii săi ar trebui să-I explice ce presupune să fii angajat într-o instituție publică și cam cum trebuie să te comporți într-un astfel de serviciu. Dacă nici ei nu știu, atunci îi recomandăm să consulte Legea 7/2004 care se referă la Codul de Conduită al Funcționarilor Publici. Este o lege obligatorie care se dă mereu la examenul de admitere pe un post de funcționar public. Dar, stați așa! Poate că doamna n-a învățat-o, dat fiind faptul că o fi intrat pe alte criterii decât cele de competență și profesionalism. 

La polul opus,dacă cineva vrea să facă o comparație sau vreo pițipoancă vrea să învețe bunul simț,amabilitatea și profesionalismul,vă recomandăm să studiați la Primăria Pitești biroul de lângă,unde doamna Flori,secretara vicelui Apostoliceanu, are un cuvânt bun pentru fiecare,chiar și o batistuță dacă cineva e în lacrimi sau la Consiliul Județean,la biroul vicepreședintelui Ion Mânzână,șefa de cabinet,doamna Popescu care a schimbat președinți,prefecți și în ciuda modei sau a vârstei,rămâne cea mai apreciată secretară din Argeș.

Articole similare