Monden

Uite a cui zi de naștere a fost astăzi

Ziua de 14 mai poate trece în Argeș și drept ziua în care s-au născut iubitorii de frumos dar mai ales de tradiții. În culmea exploziei de flori, Elena Iagăr-managerul Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești și-a aniversat ziua cu încă doi colegi, Tudorache Gabriel- profesor de pian și Viorel Predoiu-profesor de saxofon. Cadoul primit de Elena a fost unul de excepție și poate de invidiat pentru cunoscători, angajații instituției ticluind și căutând mult după acest dar.

Iată postarea sărbătoritei de pe Facebook unde dezvăluie surpriza: ”#Cadoul, se spune, dezvăluie mai multe despre cel care îl face decât despre cel căruia îi este destinat. Astfel că eu pot afirma cu mâna pe inimă că am cei mai #culți#rafinați#intelectuali#spontani și #inspirați colegi!”
Știți ce cadou mi-au făcut azi?
Revista Săptămâna din 14 mai 1976 – ziua în care m-am născut – o publicație plină de știri culturale al cărei redactor-șef era Eugen Barbu!”

Și Claudiu Neguț, primarul comunei Izvoru, și-a aniversat astăzi ziua de naștere, tot fără petrecere. Claudiu a dovedit în timp că iubește tradiția și frumosul, anual el organizând cel mai mare târg din sudul Argeșului iar de un an a pus pe picioare vechiul ansamblu de călușari, călușari pe care îi însoțește și la concursuri, festivaluri sau repetiții.

Unul dintre cadourile cele mai neașteptate a fost al PNL Argeș, echipa de comunicare distribuindu-i încă de dimineață o felicitare frumoasă.

Articole similare