Fashion

ZIUA AMERCII A TRECUT, MELANIA TRUMP RĂMÂNE NUMBER ONE

Melanie Trump arată spectaculos la fiecare apariție publică, iar criticii de modă nu prea mai au motive să o ridiculizeze. Dacă în anii ’90 gusturile ei cam… îndoielnice, acum armata de stiliști care o consiliază din punct de vedere vestimentar o ajută să fie o Prima Doamnă elegantă și grațioasă.

Cel mai adesea, Melania Trump prefera ținutele elegante, rochiile și fustele fiind prima sa alegere, iar mersul pe tocuri cui pentru ea este ceva cât se poate de firesc.  
Specialiștii de la CNN au analizat stilul Primei Doamne și au ajuns la concluzia că, deoarece vorbește atât de rar în public, felul în care se îmbracă este modul ei de a se exprima.Directoarea de la VOGUE chiar i-a spus în față că nu o va pune niciodată pe copertă fiindcă nu e un lider și nu influențează cu nimic opinia publică preferând-o pe doamna Obama. Melania Trump însă zilnic influențează milioane de femei care o copiază vestimentar iar pe coperta Vogue a fost la căsătoria cu Donald Trump când a purtat cea mai spectaculoasă și scumpă rochie de mireasă semnată Christian Dior.0a95b2d30a510bd20cbfcaf69619bbaf 7280d

Printre designerii ei preferați sunt Ralph Lauren, cel care i-a oferit și superbul outfit albastru deschis de la învestirea lui Trump ca președinte al Americii, și Dolce & Gabanna. Hainele ei sunt scumpe, aparțin marilor case de modă și arată ca și cum ar fi turnate pe ea. Christian Dior, Roland Mouret, Calvin Klein și Victoria Beckham sunt branduri de la care își mai alege ținutele.62533852 660492954419968 4576069744427270144 n 2a89f

Melania şi Donald Trump au efectuat în iunie o vizita de stat în Marea Britanie. Prima-doamnă a Statelor Unite a surprins la plecarea din Washington cu o rochie Gucci prin care şi-a arătat respectul faţă de poporul britanic. Rochia midi în nuanţe primăvăratice, în valoare de 4,400 de dolari, a fost „decorată“ cu unele dintre cele mai cunoscute obiective din Londra, printre care Big Ben, Tower Bridge şi Houses of Parliament.Cea mai scumpă ținută însă a purtat-o acum doi ani în Sicilia, un omagiu adus minunatelor doamne care iubesc să își facă în manieră tradițională hainele inconfundabile, un stil care inspiră DOLCE GABBANA mereu.

 

Articole similare