Fashion

Un parfum istoric se comercializează acum și în Pitești

O apariție extraordinară pe care v-o recomandăm din inimă la Marionnaud din Pitești este o casă de modă cu un parfum care a făcut istorie și pe care ani de zile cunoscătoarele au fost obligate să și-l achiziționeze din afara țării.

Dacă ea vrea luna, dă-i Arpege!

Arpège de Lanvin este un parfum Floral Aldehidic de dama. Arpège a fost lansat in 1927. Notele de vârf sunt aldehide, lacramioare, piersica, caprifoi, neroli si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie, ylang-ylang, lăcrămioare, stanjenel, coriandru, trandafir, crin, muscata si camelie; Notele de baza sunt lemn de santal, ambră, vetiver, mosc, rasina benzoică, vanilie si paciuli.

Promite-i orice, dar dă-i ARPEGE!

 A fost creat de Andre Fraysse și lansat pentru prima dată în anul 1927. Când a mirosit pentru prima dată creația finală, fiica lui Jeanne Lanvin a exclamat: „Ai crede că e un arpegiu!“, găsind în același timp și numele noului parfum. Este vândut într-un flacon negru, în stil Art Deco, în forma unei sfere negre cu capac auriu,iar desemul auriu le înfățisează pe Jeanne și fiica sa Margueritte în rochii de bal.

Cum să te măriți cu un milionar? Arpege!

Publicitatea și multitudinea de vipuri care l-au folosit în ultimul secol, depășește orice imaginație.

Articole similare