Fashion

Uite cine produce măști de firmă și cât costă

Industria modei a început să fabrice măști faciale din materiale textile pe care le-a inclus în ținute fashion pentru a scoate bani serioși. Nu uitați că cei mai bogați oameneni din Franța au ca principală sursă de venit fashionul(Dior, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Hermes).

Mască Adidas

În Italia, Prada și Gucci au reconvertit producția o vreme să acopere deficitul de măști din spitalele milaneze dar nu sunt destinate populației. Toată lumea bună caută măști de firmă și acestea se lasă așteptate. Totuși, ce branduri și-au făcut curaj?

Adidas e prima firmă care a introdus la vânzare pachete cu trei măști care se pot spăla iar 2 euro din sumă se duc spre UNICEF.

Wolford- celebra firmă care produce ștrampi, sutiene, lenjerie de damă, vinde la 20 sau 28 de euro măști simple, negre pentru cei care iubesc stilul minimalist sau elegante, din dantelă.

Wolford

HTC Los Angeles are măști din bumbac, colorate și cu preț de pornire tot de la 20 de euro iar Faliero Sarti confecționează măști din materialul destinat eșarfelor. Astfel măști din mătase, cașmir sau bumbac vin cumpărate împreună cu eșarfele sau fularele din aceleași materiale pentru a rămâne în sintonie și la modă chiar în timpul pandemiei.

Faliero Sarti

Nu sunt uitați nici copiii pentru care sunt gândite măști vesele sau bărbații cărora li se oferă măști împreună cu batistele de mătase de la costum.

Articole similare