Fashion

S-A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN DE PARFUMURI DE CAMERA DE LUX

Este foarte important pentru crearea unei stari de bine si pentru placerea fiecaruia dintre noi sa gasim cea mai potrivita aroma pentru fiecare mediu/camera in parte deoarece parfumurile au proprietati ce trezesc amintiri, creaza stari si transmit emotii.
Unele plante au proprietati aromatice speciale cu efect direct asupra psihicului, sanatatii sau chiar vietii individului. Uleiurile esentiale sunt lichide volatile obtinute prin distilarea diferitelor parti ale plantelor: frunze, scoarta, seminte, fructe, radacini, flori, rasini.
Esenta degajata prin vaporizare sau fumigatii actioneaza asupra nervului olfactiv care transmite creierului un semnal ce declanseaza, in replica, un impuls asupra organismului sau psihicului.
Atat pentru casa cat si pentru birou,la Auchan-Bradu s-a deschis un magazin cu produse italiene care raspunde tuturor exigentelor.Toata frumusetea Siciliei,Coastei Amalfitane sau a padurilor o gasiti acum in sticlute mici si elegante la preturi de exceptie.23023730 1836535709694277 880385413 n1 7e69a
Magazinul se numeste Ge Ca si pe langa odorizante vinde si produse de ingrijire corporala,parfumuri sau cosmetice semnate cu celebra garantie a calitatii si bunului gust- MADE IN ITALY.

Articole similare