Fashion

S-a deschis magazinul cu cele mai luxoase rochii de seară din Argeș

Acest articol poate părea o răzbunare la adresa portofelelor multor soți sau iubiți ai argeșencelor care vor să fie mereu în trend, știu ce înseamnă materiale prețioase, sentimentul că doar tu ai acea rochie la care s-a muncit zile sau bucuria de a străluci.

De fapt, noi scriem acest articol spre a omagia bunul gust, frumusețea și mai ales truda din spatele unor rochii pe care de astăzi le găsiți în inima Piteștiului, lângă restaurantul Trattoria, pe strada Griviței, în vecinătatea magazinului Trivale.

BLOOM, căci acesta este numele noului boutique de rochii și-a propus să facă să înflorească fiecare femeie care va cumpăra o ținută.

Fericita proprietară este Carmen Rădulescu pe care o cunoașteți de mulți ani pentru crețiile-bijuterie de la atelierul său-Carmen R. Concept Fashion iar acest magazin vine ca o completare a activității de creație, vine cu plus valoare și oferă clientelor și servicii de croitorie, modificare a produsului dorit, tocmai ca acesta să vină ca turnat pe clienta care l-a achiziționat.

Pe lângă creațiile argeșencei noastre Carmen R. veți putea achiziționa rochii și de la Giorgal sau Clara Rotescu, un nume cunoscut și recunoscut în fashionul românesc și internațional.

Articole similare