Fashion

RĂZBUNARE SICILIANĂ SEMNATĂ DE DOI CREATORI CELEBRI

Când Donald Trump a devenit președinte S.U.A., mai multe case de moda si designeri de renume, printre care si Tom Ford, au declarat ca nu o vor imbraca pe Melania Trump, din cauza modului toxic in care sotul sau isi propunea atunci sa conduca tara.
Domenico Dolce şi Stefano Gabbana sunt cunoscuţi pentru nenumăratele controvese pe care le-au stârnit de-a lungul timpului, cea mai recentă vizând creaţiile vestimentare oferite primei doamne a Statelor Unite ale Amercii, Melania Trump. Atunci când Casa Albă a publicat, în urmă cu câteva luni, primul portret oficial al Melaniei Trump, în care prima doamnă poartă un sacou negru şi un inel de logodnă cu diamant de 15 carate, Gabbana a publicat fotografia pe propria pagină de Instagram, cu mesajul: ”#Femeie D&G. Frumos. #Melania Trump. Mulţumesc. #Fabricat în Italia”. Fapt care a stârnit un val de reacţii negative la adresa casei de modă italiană, pe motiv că cei doi au oferit creaţiile lor Melaniei Trump, în condiţiile în care majoritatea designerilor vestimentari au refuzat să o facă din pricina viziunii politice a soţului ei.
Cum au raspuns designerii casei de moda? Cu aceeasi moneda, numai ca invelita intr-un strat consistent de ironie. Casa Dolce & Gabbana si-a lansat propriile tricouri pe care este inscriptionat mesajul „ #Boycott Dolce & Gabbana”.
„Suntem italieni si nu ne pasa de politica, de cea americana cu atat mai putin. Noi facem rochii si, daca te gandesti sa faci politica cu o singura postare, atunci esti pur si simplu ignoranta”.4308f27637231be4e2858404ba75b7ee1 d3720
Campania conţine tricouri albe inscripţionate cu numele brandului, alături de mesajul “#Boycott” şi o inimă roşie, puse în vânzare la preţul de 245 de dolari. Adiacent, a fost lansat şi un videoclip (pe pagina de Instagram a lui Stefano Gabbana) în care cei doi designeri scandează, alături de modele îmbrăcate cu tricoruile albe, ”Boicot”, agitând pancarte şi bannere cu acelaşi mesaj, sub o ploaie de confetti. Postarea este însoţită de mesajul ”Toţi iubitorii şi toţi «#haterii» retrăind «#boycottdolcegabbana»”.
Melania Trump a fost aspru criticată în mediul online la sfârşitul lunii mai, când, în timpul unei vizite în Italia, a purtat o haină Dolce & Gabanna viu colorată, înflorată, în stil baroc, în valoare de 50.000 de euro, gest considerat de majoritatea ca fiind excesiv.

Deci,nu vă puneți cu sicilienii,nu le pasă de ce scrie toată presa de pe glob,nu reușește nimeni să-i falimenteze ci întorc totul în favoarea lor iar Melania rămâne cea mai frumoasă primă doamnă!

Articole similare