Fashion

Poliția Modei: Senatorul care nu reușește să se îmbrace urât și deputatul în plastic

De ce se imbracă prost politicienii? Pe de-o parte, pentru că vor sa pară saraci si cinstiti si, pe de alta parte, pentru ca bunul gust este pe cale de dispariție. Domnii care ne reprezinta n-au înteles ca intre bun gust, decență si putere financiara nu exista nicio legatura. Nu ai nevoie de bani multi ca sa te imbraci corect si sa comunici publicului un mesaj de decenta si calitate. Prima impresie conteaza intotdeauna si impactul vizual este unul foarte puternic. Nu trebuie sa ne suparam daca primim cateva critici, ci sa invatam. Cand esti persoana publica imaginea nu-ti mai apartine si atunci este normal sa nu deranjezi nici macar vizual.

Noi fiind o revistă de provincie, totuși, iar mușterii noștri cu un nivel vestimentar și fashion deosebit de scăzut, vom prezenta pozele și faptele pe scurt și în termeni pe înțelesul celui vizat. Rubrica aceasta pe care am mai avut-o în anii trecuți își propune să educe, nu să critice. Azi vom împărți criticile și laudele în mod egal.

Senatorul Ovidiu Puiu

Ovidiu Puiu este soluția fashion pe care Argeșul a găsit-o în ultimul an și a introdus-o în politică. Mereu perfect, poate prea avangardist pentru contemporanii săi, acesta a avut o problemă în a-și găsi în campania electorală haine și pantofi modești. După ce a înfruntat însă târgurile cu femei și bărbați în papuci de plastic și cizme de cauciuc, la braț cu anumiți colegi în costume din plastic, s-a despărțit cu ochii în lacrimi de ”prietenii„ săi buni din dulap Kenzo, Jean Paul Gaultier și Yamamoto, apelând la mai sobrii Armani sau Boss. La Senat, domnul Puiu a adoptat un stil vestimentar elegant-clasic, păstrând ușoare inflențe de urban. A făcut o pasiune pentru helanca neagră și uneori mai poartă sacouri în carouri. Cea mai mare dramă a ultimului an a domniei sale, din punct de vedere vestimentar, este aceea de a nu ieși în evidență. Și la accesorii( ceasuri, curele) are nota plus infinit de la noi.

Madonna îmbrăcată de un brand fondat de senatorul Ovidiu Puiu

Oviu Puiu însă nu e doar profesor universitar, rector, fost proprietar de discotecă așa cum nu a mai fost alta prin părțile noastre și acum senator. Pe vremea când unii se mai spălau în copaie, el o sprijinea pe fosta soție- Iulia Dobrin să pună pe picioare cea mai renumită firmă de lenjerie intimă din România-I.D.Sarrieri, cu filiale în toată lumea de la care se aprovizionează vedete de la Hollywood precum Rihanna, Alisa Ahmann, Nicole Kidman, Julianne Moore, Britney Spears, Cameron Diaz și Madonna.

Deputatul PSD Nicolae Pavelescu este un adevărat campion al prostului gust când vine vorba de alesul costumaţiilor. Nu are pic de simţ vestimentar. A apucat așa de pe vremea când era lider sindical la Dacia și nu reușește să își mai revină. Mulți sindicaliști cred că trebuie să se îmbrace sărăcăcios mai ales când merg la proteste, acestea fiind corespondentul unui dus la cerșit. De aici vorba lui Berlusconi-” de când s-au inventat sindicatele nu mai muncește nimeni”. Nu mai purtați teneși, domnule deputat, că sunteți foarte scund. Încercați niște pantofi din piele cu o talpă generoasă. Cămășile și tricourile cu mânecă scurtă sunt pentru chelneri iar dacă sunt din plastic și e vară…put! La fel și costumele. Uneori se dau mai mulți bani pe aceste plasticuri decât pe hainele de calitate din fibre naturale. În locul dumneavoastră aș sta departe de aceste costume pentru că nu se știe niciodată când apare cineva cu o brichetă și puteți lua foc. Trebuie făcut ceva și cu geaca de fâș, nu se ma justifică în 2021 când avem atâtea alternative, s-a dus epoca pufoaicei din 1989.

Nicolae Pavelescu- deputat

Hai să terminăm cu prosteala că cei de stânga trebuie să se îmbrace urât fiindcă nu justifică ideologia. Acum sunteți deputat, vă permiteți oficial. Și mai sunteți și din Argeș, județul care a dat României cei mai fashioniști politicieni chiar dacă purtau caftane, jobene sau frac.

Articole similare