Fashion

PARFUMURI PENTRU CAMERĂ PENTRU O TOAMNĂ DE NEUITAT

Cuvântul parfum, folosit în zilele noastre, provine din limba latina „per fumus” și înseamnă „prin fum”. Parfumeria, sau arta preparării parfumurilor, a luat naștere în Mesopotamia antică și Egipt, și a fost rafinat în continuare de romani și perși.
Deși parfumuri și parfumerii au existat în India, o mare parte din aromele lor se bazează pe tamâie.
Pe lângă parfumurile pe care le folosim de la diverși creatori și branduri, au fost conceput de-a lungul anilor o varietate mare de parfumuri şi odorizante de cameră, cu beţişoare, care creează o atmosferă de neuitat, graţie uleiurilor şi esenţelor din compoziţie. Aceste parfumuri sunt extrase cu grijă din cele mai bune surse din lume, având arome inconfundabile.70776126 525849128168438 4957871940241981440 n 914df
La magazinul Floris Boutique Concept aflat în vecinătatea Pieței Traian puteți achiziționa oricând, mai ales că vine sezonul rece o gamă variată de astfel de produse toate venite din Italia de la celebra I PROFUMI DELLA NATURA.
Cu opium, mosc sau trandafiri și prețuri prietenoase, odorizantele de la I Profumi della Natura sunt mereu o alegere excelentă!

Articole similare