Fashion

ORNAMENTE DE CRĂCIUN CU STIL.AFLĂ UNDE LE GĂSEȘTI

Culorile Craciunului sunt rosu si verde. Rosul reprezinta sangele varsat de Iisus in momentul crucificarii, iar verdele simbolizeaza viata vesnica a acestuia.

Coronitele de Craciun sunt indispensabile pentru aceasta perioada si reprezinta iubirea vesnica a Domnului.
In greaca, cuvantul „inger” inseamna „mesager”. Potrivit credintei populare, ingerii au jucat un rol important pentru Craciun, anuntandu-i pe pastori de nasterea lui Iisus.ghirlanda natalizia fai da te verde con candela e palline oro 79ce4

Lumanarea este folosita ca un popular decor de Craciun, aducand lumina si caldura in iernile reci. Se mai spune ca lumanarea este aprinsa pentru ca reprezinta Steaua din Betleem.
Magazinul aflat în imediata vecinătate a Pieței Traian, Floris Boutique Concept, vă oferă toate aceste produse la prețuri bune și în conformitate cu calitatea dată de măiestria care nu mai are nevoie de prezentări fiindcă e Made in Italy!prosoape a35b6
De asemena, pentru confortul casei, în așteptarea lui Moș Crăciun, aveți posibilitatea să achiziționați și prosoape sau lenjerii de excepție, în culorile sărbătorilor de iarnă dar și parfumuri de cameră cu arome și sticle cu clasă!
Grăbiți-vă! Stocul e limitat!

Articole similare