Fashion

O mânăstire produce creme anti-acneice. Vezi unde găsești produsele în Pitești

În Pitești, la Librăria Sophia, găsești nu doar cărți de rugăciuni, beletristică și dogmatică ci multe alte produse folositoare de la icoane, tămâie sau veșminte preoțești până la creme și alte produse de îngrijire fabricate în mânăstiri. În afară de Mânăstirea Nera, cei de la Mânăstrea Petru Vodă au lansat pe piață multe produse utile mai ales adolescenților și femeilor care se luptă cu problema acneei. Revista noastră a făcut o scurtă selecție și vă prezintă mai jos și proprietățile acestor produse.

Loțiune antiacneică -produsa manual din ingrediente naturale de măicuțele de la Mânăstirea Petru Vodă – Justin Pârvu – 100ml-13 lei iar în compoziție are patlagină, mușețel, brusture, cicoare, trei frați pătați, rostopască, lavandă, muguri de plop.Indicații: curățarea tenului acneic și îndepărtarea coșurilor.Loțiunea antiacneică, din ingrediente naturale, are efect astringent, tonifiant și purificator, îndepartează impuritățile și celulele moarte, redând tenului aspectul plăcut.

Cremă anti-acneica -36 lei-produsa manual din ingrediente naturale de măicuțele de la Mânăstirea Petru Vodă – Justin Pârvu, – Ingrediente naturale: ulei de neem, ulei de cânepă, ulei de sânziană, ulei de rostopască, eleu esențial de lavandă, vitamina E, ceară. Indicații: tratarea acneei și eliminarea coșurilor.Cremă anti-acneică bioPaltin 100% naturală, cu uleiuri din plante recunoscute pentru proprietățile lor în eliminarea coșurilor și tratarea acneei.

Articole similare