Fashion

Nou în Pitești: o parfumerie cum alta nu-i!

Vânzările obiectelor de lux, a brandurilor celebre este în continuă creștere. În ciuda austerității sau pandemiei prin care omenirea a trecut. Industria parfumurilor nu face excepție. Motivul principal al acestei creșteri progresive este că românii încep să fie din ce în ce mai interesați de parfumurile exclusiviste și sunt dispuși să cheltuie tot mai mult pe astfel de produse, fiindcă vor să „miroase” diferit.

O specialistă în parfumerie a înțeles perfect trendul și de curând a deschis în Pitești, într-o locație departe de aglomerația magazinelor sau a mall-urilor, o parfumerie unde nu doar vinde branduri celebre sau produse de nișă, ci consiliază fiecare client.

Freya Perfume Shop este o oază de mirosuri și povești unde gazdă vă este Mirela Boboșilă, o femeie frumoasă și instruită, lângă care nu știi cum zboară timpul.

La nr.32 A, pe strada Zorilor, nu departe de Spitalul de Pediatrie Pitești, vă invităm pe toți cei care sunteți cunoscători, iubitori de parfumuri clasice, de arome mai dure precum tabacul, pielea sau lemnul, arome florale sau fructate, dar și parfumuri care au ca ingredient principal trandafirul sau aromele orientale care sunt în tendințe de câțiva ani, să pășiți pragul acestei locații care va deveni parte din viața și obiceiurile voastre.

Nu în ultimul rând, pentru nostalgici, Florin Găină a relansat vechiul brand românesc Miraj, a făcut-o o marcă boutique, iar parfumurile  semnate de Stéphanie Bakouche, parfumier premiat şi membru activ al Conservatorului Internaţional de Parfumuri L’Osmothèque Versailles, în sticle elegante, le puteți găsi acum și în Pitești, doar la Freya Perfume Shop.

Articole similare