Fashion

MAGICIANUL IONUȚ ȘI CREATORUL DRAGOȘ PRIOTEASA AU FOST PUNCTUL DE ATRACȚIE AL TÂRGULUI DE NUNȚI

La Targul de Nunți de la Pitești,rochiile de plastic la prețuri exorbidante propuse mireselor,cele de seară din materiale oribile și florile veștejite prezentate de expozanți au dominat Jupiter City.Totuși,au existat și excepții gen BLISS,unde soții Țurlea au prezentat un catalog și o ofertă pentru nunți și evenimente excepțională,Chapeau-florărie și magazin de obiecte de artă,superbele rochii ale creatoarei Carmen Rădulescu și doi băieți care ne-au atras atenția în mode deosebit.

Primul se numește Dragoș Prioteasa,este piteștean și s-a adresat bărbaților eleganți care înțeleg ce înseamnă moda,își fac pe comandă cămăși,adaugă monograma și iubesc unicitatea.

Dragos Prioteasa creeaza camasi barbatesti casual silm fit, realizate cu atentie maxima pentru detalii: pana la 8 impunsaturi /cm, nasturi cusuti manual pentru rezistenta superioara, etichetele nu deranjeaza in contactul cu pielea.

Magicianul Ionuț,tot piteștean de la Fabrica de Bere,a venit cu o ofertă apreciată de toți cei care vor petreceri reușite la botez,petreceri și alte aniversări,scoțând din pălărie iepurași,cărți și alte batistuțe colorate.Chiar dacă prețul lui pornește de la 250 de euro,prestația merită toți banii.

Pe amândoi îi găsiți pe facebook!

12191298 952386074826809 3816842002933271309 o1

Articole similare