Fashion

INOCENȚIA COȘLEACĂRĂ CONFUNDATĂ CU EA ÎNSĂȘI

Toate femeile din Argeș au auzit sau au îmbrăcat rochiile Innocenti Sposa,ca mirese,ca nașe,ca figuri mondene la petreceri.Toată lumea a petrecut măcar o seară la Garden Pub,frecventează The Place sau Trattoria by Garden Pub,puțini știu însă legătura dintre magazinul de rochii frumoase și restaurantele cu tradiție și de succes ale Piteștiului.

Inocenția Coșleacără se numește liantul între rochiile frumoase și momentele plăcute,prezența discretă,decentă dar eficientă din spatele acestor nume.Împreună cu soțul său pe care toți îl cunosc de AXY,de apropae 20 de ani reușesc să aibă succes,să fie părinții a doi copii extraordinari și să nu fie acele persoane publice deranjante sau cunoscute încât toți să-i recunoască pe stradă.

De altfel,soții Coșleacără se amuză copios când anumiți clienți care nu îl cunosc pe Axy Coșleacără vorbesc cu el confundându-l cu staff-ul localului și spun că tocmai au vorbit cu …Axy,sau Innocenției îi vorbesc despre cum se mănâncă la The Place,neștiind că ea este proprietara.

Revista Agressive a obținut o poză de studiou cu Inocenția Coșleacără și o publică pentru a evita situațiile ridicole pe viitor dar și să evidențiem feminitatea,eleganța și bunul gust.

Articole similare