Fashion

FESTIVAL DE MODĂ CULORILE TOAMNEI LA PITEȘTI

Festivalul Național de Modă „Culorile Toamnei” a ajuns la ediția cu numărul 24.Este incredibil într-o lume în care vechile evenimente sunt aruncate la gunoi și nesprijinite cum acest eveniment a avut constanță. Alături de Valeria Coman, ieșită la pensie de câțiva ani și nesprijinită financiar de nimeni, creatori de modă, modele și ziariști să rămână atașați de acest spectacol desfășurat o dată pe an. Tot constant, în ciuda problemelor de sănătate, a rămas și creatorul Cătălin Botezatu care a rămas președintele juriului în toți acești ani.

Aseară, evenimentul a fost găzduit de Hotel Victoria unde sala a fost transformată în podium fiindcă Teatrul Al. Davila, tradiționalul loc de desfășurare a refuzat evenimentul. Multe femei furmoase, părinți emoționați și vipuri au participat la prezentările ținutelor oferite de designeri tineri din România.Cele mai multe aplauze le-au obținut creatoarele din Republica Moldova care au avut piese inedite și atent lucrate în atelierele lor.chisinau f0e2a

Mulți copii și multe ținute destinate lor atât casual cât și de ceremonie au putut să vadă cei prezenți. Un moment inedit, spre finalul show-ului l-a constituit și prezentarea de costume populare vechi al Școlii de Arte Pitești. A fost o întorcere la valori, un rembember al colecțiilor marilor Yves Saint Laurent sau Tom Ford, elevele și profesoarele instituției fiind și protagonistele unei coregrafii spectaculoase.

Mai multe fotografii pe pagina de facebook Agressive!sc 02120

Articole similare